Splittring

Läste i nyhetsflödet att anhängare till Bolsonaro stormat kongressen i Brasiliens huvudstad Brasilia. Det är inte svårt att se sambanden mellan de extrema Trump-grupperingar som stormade Capitolium och dessa hutlösa fanatiker som nu gjort ett försök till statskupp. Det är djupt tragiskt att befolkningar världen över tycks så splittrade att de inte ens kan acceptera ett valresultat. Var finns de välvårdade, kavajprydda herrarna som står bakom denna tragedi? Står de och hejar på eller inser de till slut att det land de på ytan talar så gott om håller på att splittras till oigenkännlighet på grund av att dessa politiska företrädare ställer medborgare mot varandra.

Lämna ett svar

Denna hemsida använder sig av goda kakor. Genom att fortsätta använda hemsidan ger du bifall till bruket av kakor. 

error: Innehållet på denna sida är skyddat!